Advokat

Jon Martin Jakobsen
Fødselsår: 1990
Master i rettsvitenskap: 2016
Advokatbevilling: 2022
Telefon:
E-post: jmj@sydadvokater.no

Jakobsen ble uteksaminert med mastergrad i rettsvitenskap i 2016 fra Universitetet i Oslo med fokus på ekspropriasjonsrett, bygg - og entrepriserett og offentlige anskaffelser. I sin advokatpraksis bistår han både privatpersoner og bedrifter, spesielt innen problemstillinger knyttet til fast eiendom, slik som bustadoppføring, mangler i forbindelse med kjøp og salg og mangler ved håndverkertjenester. Jakobsen har også bred erfaring med plan- og bygningsrett fra offentlig sektor, og gir dessuten råd i forbindelse med små og store utbyggingsprosjekter. Jakobsen har ført et stort antall saker for både tingrett og lagmannsrett hvor motpart i mange tilfeller har vært eierskifteforsikringsselskaper.

I perioden 2017 til 2020 var Jakobsen juridisk rådgiver i Karmøy kommune, mens han fra 2020 til 2023 var advokatfullmektig og senere advokat i Advokatfirmaet Møller.

Jakobsen har solid interesse og forståelse for praktiske problemstillinger og antar at han er blant de siste advokatene i Norge som kan pløye med hest.

Kontakt Jon Martin Jacobsen

    Vær oppmerksom på at bruk av e-post har mange svakheter som gjør at fortrolige opplysninger kan komme på avveie.
    Send derfor ikke sensitive eller fortrolige opplysninger på e-post.